Twee nieuwe deli2go locaties geopend

By 4 april 2016Algemeen
Nieuwe locaties

Deli2go heeft deze maand maar liefst twee nieuwe locaties geopend. Hiermee nadert het bakkerijconcept in Shell-tankstations de zestig locaties.

Deli2go is Shell’s wereldwijde private label voor food. In Nederland werd in 2010 de eerste locatie geopend. Sindsdien is deli2go continu in ontwikkeling. Ook de afgelopen periode zijn er tal van service-elementen toegevoegd aan de Shell-stations, zoals de ruime en moderne toiletten van 2theloo en gratis Wi-Fi. Dit alles om het verblijf van gasten verder te veraangenamen.

Volwaardige bakkerij
Inmiddels is deli2go te vinden in bijna 60 Shell-tankstations. Langs de snelwegen, maar ook in kleinere dorpen en steden langs de gemeentelijke- en provinciale wegen. Recent zijn twee nieuwe locatie geopend, onder meer station  Liesbos in Etten-Leur en Labbegat langs de A59 bij Sprang-Capelle. Deze Shell-locatie heeft een volwaardige deli2go-bakkerij gekregen. Bovendien worden er ook dagelijks verse frieten afgebakken. In de buurt? Kom langs en ervaar het gastvrije karakter, het lekkere assortiment en de service van deze nieuwe deli2go zelf.