Deli2go verrast iedere maand met lekkere specials

By 6 april 2016Geen categorie
Lekkere specials

Deli2go verrast gasten graag met specials. Elke maand neemt het bakkerijconcept van Shell een uniek broodje op in het assortiment. Zo kunnen gasten iedere keer kennis maken met nieuwe brood- en belegsoorten tegen een zeer scherpe prijs.

De maandbroodjes bij deli2go zijn bijna altijd afwijkend van het standaard, rustieke deli2go-brood. Het kan dan ook zomaar zijn dat de gast een lekker belegde focaccia of calzone krijgt voorgeschoteld. Vaak is deze dan ook nog biologisch.

Seizoenproducten
Spinata romana of serranoham, het zijn deze mooie vleeswaren waarmee de maandbroodjes worden belegd. Maar ook verrijkt deli2go de maandbroodjes met typische seizoensproducten, zoals graskaas. Maar er is meer. Ook met een cranberry tapenade en onderscheidende visproducten, zoals gerookte makreel of zalmsalade worden de maandbroodjes belegd.

Uniek
Deli2go-medewerkers denken mee over het assortiment, in 2016 zijn hieruit unieke specials ontstaan. Hiervan zijn er al twee gepresenteerd: de calzone rookworst zuurkool met oude kaas, gebakken uitjes en sambal van het team van station De Andel en het broodje kip, guacamole, crème fraîche, ijsbergsla en nacho cheese van team Smalhorst. En er volgen er nog twee dit jaar die bedacht zijn door de deli2go-teams. Benieuwd? Houd ons assortiment nauwlettend in de gaten.