De allerlekkerste sappen en smoothies, iedere dag vers

By 20 april 2016Actiesmoothie
Sappen en smoothies

Fit de dag door? Het kan. Deli2go presenteert een ruime keuze aan sappen en smoothies. Vers bereid en gemaakt van het beste fruit. Iedere dag weer.

Vers fruit; sinaasappels, ananassen, mango’s, aardbeien, bananen, kiwi’s. Iedere dag worden ze vers geperst en in een handig meeneemflesje gepresenteerd bij deli2go. En dat wordt gewaardeerd. In diverse onafhankelijke smaaktesten op het gebied van onder meer verse sinaasappelsappen gooien de sappen en smoothies van deli2go hoge ogen.

Waarom een sapje of smoothie?
Naast heel erg lekker zitten de sappen en smoothies ook boordevol fruit en fruit bevat relatief veel vocht, vezels, vitamines en het mineraal kalium. Kalium kan bloeddrukverlagend werken, vezels helpen het slechte cholesterol naar beneden te halen en vocht en vitamines zijn onmisbaar voor diverse processen in het lichaam.

Uniek assortiment
Het assortiment sappen en smoothies van deli2go is continu in ontwikkeling. Er zijn vaste waarden, zoals sinaasappelsap, maar ook actiesmoothies die iedere twee maanden wisselen. Neem de smoothie sinaasappel-banaan of een smoothie op basis van alleen aardbei. Iedere dag kakelvers geperst en daardoor heel lekker.