Shell introduceert dagverse sandwiches

Dagverse sandwiches

Het assortiment in de shops van de Shell-stations wordt steeds lekkerder. Zo kunnen gasten dankzij de uitrol van het concept Sandwich on Site (SoS) nu in veel stations genieten van een ruim assortiment dagverse sandwiches.

Sandwich on Site is de benaming van het nieuwe sandwichconcept in de shops van de Shell-stations in heel Nederland. Ook in de kleinere, lokale tankstations vinden gasten nu een vers sandwichassortiment dat meerdere keren per week ’s ochtends vroeg wordt aangeleverd. Hoe werkt het? De sandwiches worden door de medewerkers van de grotere Shell-stations bereid en aangeleverd bij de alle (lokale) stations zonder deli2go-bakkerij.

Kwaliteitsimpuls
De reden van de introductie van dit unieke concept is dat het sandwichassortiment in de Shell-shops hiermee een enorme kwaliteitsimpuls krijgt. Bovendien kunnen de locaties nog beter inspelen op de lokale vraag van de gasten en hun assortiment er specifiek op toespitsen. Met het SoS-concept wordt beschikbaarheid geoptimaliseerd, immers stations bestellen een dag van te voren en kunnen zo goed bepalen hoeveel sandwiches er nodig zijn voor de volgende dag.

Assortimentsuitbreiding
Met de introductie van het hoogwaardige sandwichassortiment wordt meteen ook het assortiment uitgebreid. Zo zijn er diverse nieuwe soorten belegde sandwiches verkrijgbaar en ook is een nieuw, extra donker sandwichbrood geïntroduceerd. Ook worden de sandwiches belegd met lekkere producten van dichtbij met een goed verhaal. Het rundvlees komt van het Natuurrund. De runderen, onder meer Galloway en Limousin, grazen rond in Nederlandse natuurgebieden. Het varkensvlees komt van Krull varkens, die leven in wroetstallen en speciale voeding krijgen. Onze Hoeve kippen krijgen de ruimte en tijd om te groeien.