Marga Hol: ‘Een goede smaak is altijd mijn uitgangspunt’

By 27 juli 2016Algemeen, Lunch, Rund, Tonijn
Marga Hol

Marga Hol is de tweede winnaar van een jaar lang gratis lunchen bij deli2go. Zij nam deel aan het kennisspel ‘Meer dan lekker’, beantwoordde alle vragen goed en is uit de vele goede inzendingen geselecteerd. “Dat ik alleen met het beantwoorden van enkele, in mijn ogen, makkelijke vragen een jaar lang gratis lunchen win, echt te gek!”

Marga is deli2go-fan. Ze komt er in ieder geval iedere week, op weg naar haar werk in Den Bosch. “Dat vind ik lekker makkelijk, want dan hoef ik mijn broodje voor de lunch niet zelf te smeren. Die haal ik bij de deli2go in het Shell-station Zaltbommel en leg ik bij aankomst op mijn werk in de koelkast om ‘m vervolgens tijdens de lunch te eten.” “Maar”, zo bekent de Brabantse, “ik koop ook weleens twee broodjes. Eentje eet ik dan meteen op als ontbijt en de andere bewaar ik voor de lunch.” Gevraagd naar haar favoriet in het deli2go-assortiment, antwoordt Marga resoluut ‘broodje filet americain’. “Maar dat is nu niet zo handig, ik ben namelijk in blijde verwachting. Gelukkig is het assortiment breed genoeg en zijn er veel andere lekkere keuzes.” Marga is inmiddels goed op de hoogte van het assortiment en van de herkomst van de verschillende ingrediënten die het bakkerijconcept van Shell gebruikt voor de bereiding van de broodjes. “Natuurlijk is de herkomst van de producten belangrijk, maar smaak is voor mij altijd bepalend. Gelukkig gaat het bij deli2go perfect samen; de herkomst is transparant en goed en de smaak heerlijk.”

Waar graast het Natuurrund?
Marga nam deel aan de kennisquiz, waarmee gasten een jaar lang gratis lunchen bij deli2go kunnen winnen. Het kennisspel is nog twee weken te spelen op de website www.deli2go.nl/meerdanlekker. Waar graast het Natuurrund? Hoe wordt de tonijn gevangen die als basis dient voor de deli2go-tonijnsalade? Deze en andere vragen komen voorbij. Deelnemen? Dat kan nog. Gasten kunnen naar www.deli2go.nl/meerdanlekker surfen en de zes vragen beantwoorden. Mail de antwoorden vervolgens naar deli2go en de komende weken worden er nog twee deelnemers die alle vragen goed hebben beantwoord door deli2go als winnaar geselecteerd. De winnaar wint een jaar lang wekelijks een gratis lunch bij een willekeurige deli2go-vestiging in Nederland. In totaal zijn er vier winnaars. De eerste winnaar was Joery Berkhof, de tweede Marga Hol. Zij nam vandaag de prijs in ontvangst uit handen van deli2go-medewerkster Monique Wijbenga en stationsmanager Floris van den Brink van Shell Zaltbommel.