‘Hier wordt mijn broodje met liefde én met een lach bereid’

Andre Hoogendoorn

“Hier wordt mijn broodje met liefde én met een lach bereid”, glundert Andre Hoogendoorn (64) te midden van tal van gasten die hun broodje bestellen bij de deli2go-bakkerij in Shell-station De Slaag aan de A1 bij Amersfoort. André is derde winnaar van een jaar lang gratis lunchen bij deli2go.

“Ik kom hier samen met mijn vrouw Yvonne (63) regelmatig. Onze moeders wonen in Amsterdam en Den Helder, op de terug weg naar Amersfoort stoppen we dan bij dit Shell-station om een lekker broodje te halen bij deli2go.” De reden dat hij met zijn vrouw juist hier stopt en niet bij alle andere tankstations die zij onderweg tegenkomen? “Voor de lach van de medewerkers. De ontvangst is altijd super hartelijk en ze bereiden de broodjes met liefde. En natuurlijk kom ik hier ook voor de lekkere broodjes. Een witte ciabatta met ossenworst is mijn favoriet. Heerlijk. Maar ik kan ook echt genieten van de ciabatta met filet americain.” De recente omschakeling naar de vleeswaren van Hollandse bodem is André niet ontgaan. “De herkomst vind ik belangrijk, de dieren moeten een goed leven hebben gehad.”

Alle vragen goed
Andre weet inmiddels van de hoed en de rand als het gaat om de vleeswaren van deli2go. Hij nam deel aan de kennisquiz ‘Meer dan lekker’, waarmee gasten een jaar lang gratis lunchen bij deli2go kunnen winnen en beantwoordde alle vragen goed. Deelnemen kan nog via de website www.deli2go.nl/meerdanlekker. De komende week wordt er nog één winnaar geselecteerd. Waar graast het Natuurrund? Hoe wordt de tonijn gevangen die als basis dient voor de deli2go-tonijnsalade? Deze en andere vragen komen voorbij. Beantwoord ze allemaal en mail de goede antwoorden naar deli2go. In totaal zijn er vier winnaars. De eerste winnaar, Joery Berkhof, heeft twee weken geleden zijn prijs in ontvangst genomen, de tweede winnaar was Marga Hol. Zij werd vorige week in het zonnetje gezet. Deze week was het de beurt aan André. De laatste en vierde winnaar wordt volgende week bekendgemaakt.