Verse Vlaamse frieten op steeds meer plekken verkrijgbaar

By 17 augustus 2016Geen categorie

Verse Vlaamse frieten; Deli2go serveert ze op steeds meer plekken. Inmiddels zijn er verspreid over Nederland meer dan 20 deli2go-locaties die verse frieten bakken. Lekker voordelig in combinatie met een snack en een drankje.

Deli2go was één van de eerste shopconcepten die friet langs de snelweg serveerde aan gasten. Een grote groep weet de bakkerijen in de Shell-shops inmiddels dan ook te vinden voor deze lekkernij. Gestaag, maar vol ambitie is het aantal locaties de afgelopen periode uitgebreid naar nu 23 in totaal. Om het frietje extra aantrekkelijk te maken kunnen gasten tegenwoordig ook kiezen voor een deal; een frietje in combinatie met een snack en drankje voor slechts vijf euro. Wie wil dat nu niet?

Locaties
De locaties die allemaal Vlaamse frieten bakken zijn: Den Ruygenhoek, Hellevliet, De Andel, Dekkersland, Hazeldonk West, Hazeldonk Oost, Zaltbommel, Swentibold, Varakker, Lange Amerikaweg, Kanaal Noord, Hondsiep, Bergh NZ, Blommendaal, Haarrijn, Molenheide, De Zuidpunt, De Lucht West, Bospoort, Tienbaan, Lucasgat, Labbegat, Liesbos, Mienscheer en Kooijman Vianen. Bij de locaties Dekkersland, Zaltbommel, Haarrijn, De Zuidpunt en De Lucht West kunnen gasten de friet ook combineren met een vers gebakken hamburger. De basis van de hamburger is kwaliteitsvlees van het eigen Natuurrund van deli2go.