‘Als je niet mee doet, win je ook nooit iets’

“Als je niet mee doet, win je ook nooit iets.” Het is de Cruijffiaanse uitspraak van Harm Dekker. Hij is de vierde en laatste winnaar van een jaar lang gratis lunchen bij deli2go. En dat komt goed uit. Harm is nog geen vaste gast van het bakkerijconcept van Shell, maar zal dat met het winnen van deze prijs het komende jaar wel worden, zo verzekerde hij vandaag tijdens de uitreiking.

Het was even een puzzel. Harm gaat morgen op vakantie, voor een maand. “Toch kan ik nog even snel de prijs in ontvangst nemen, want die wil ik niet laten schieten”, reageert hij enthousiast in het Shell-station Kempke bij Nijmegen. Harm woont in Arnhem en werkt in Nijmegen. Onderweg stopt hij weleens voor een broodje en/of drankje bij deli2go. Ook als hij met zijn vrouw en kinderen naar uitjes gaat stopt hij dikwijls bij deli2go. “Recent gingen we naar Nijmegen, natuurlijk even aanleggen bij deli2go. Voor een broodje, want die vind ik altijd erg lekker.” Tijdens zijn bezoek aan de deli2go-bakkerij werd hij ook attent gemaakt op de campagne ‘Meer dan lekker’. “Dat is iets voor mij, dacht ik meteen. Immers als je nooit ergens aan meedoet, win je ook nooit iets. En zie hier, een jaar lang gratis lunchen. En de bloemen? Die geef ik aan één van onze secretaresses, die is er vast heel blij mee.”

Winnaar
Harm Dekker is de vierde en laatste winnaar van een jaar lang gratis lunchen bij deli2go. Hij heeft alle vragen van het kennisspel ‘Meer dan lekker’ goed beantwoord en is uit de vele goede inzendingen geselecteerd. Tijdens het kennisspel stonden ons Natuurrund, de Krull varkens, de Hoeve kippen en de tonijn centraal. Lekkere producten met een verhaal van dichtbij. Deli2go is op pad gegaan bij boeren in Nederland en heeft een selectie gemaakt in de dieren die wij willen gebruiken voor onze producten. Hierbij staat een diervriendelijke, maar vooral een lekker product centraal. Dit betekent dat er alleen nog gewerkt wordt met dieren, die onder andere meer leefruimte hebben en beter voedsel krijgen.