Winnaar kennisquiz: ‘Mijn favoriet is het broodje filet americain’

Herman Derksen

“Mijn favoriet is het broodje filet americain”, zegt Herman Derksen uit Den Bosch met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij is namelijk net uitgeroepen tot de winnaar van de kennisquiz. Herman wint daarmee een jaar lang gratis lunchen bij deli2go. “Ik kreeg de flyer en dacht meteen, die ga ik invullen. Met dit als resultaat. Fantastisch.”

Plaats van bestemming is Shell-station De Lucht West aan de A2 bij Zaltbommel. Tussen de vele gasten die er een broodje bestellen, genieten van een lekkere kop koffie of de brandstof afrekenen staat Herman. Hij is samen met zijn vrouw en kleindochter naar het station gekomen om de prijs in ontvangst te nemen. “Ja, dit is leuk toch. Een jaar lang gratis lunchen. Ik kom één à twee keer per week bij deli2go voor lekker broodje en kreeg recent een flyer van de kennisquiz aangereikt. Ik ben online gegaan en heb ‘m meteen ingevuld. Blijkbaar had ik alles goed waardoor ik nu hier sta”, glundert Herman. Hij is in het dagelijkse leven vrachtwagenchauffeur en komt daardoor onderweg dikwijls een deli2go tegen. “Ik neem altijd brood mee van huis, maar het komt voor dat er toch een snee brood te weinig in zit. En ja, dan krijg ik trek”, aldus Herman.

Lekker ruim
Maar ook als er wel voldoende brood in de broodtrommel zit is deli2go voor hem een aantrekkelijk rustpunt langs de snelweg. “Het broodje filet americain, mmmmm. Dat is mijn favoriet, daar stop ik voor.” Wat hem opvalt als hij de deli2go binnenwandelt? “Het assortiment is zo lekker ruim en het ziet er altijd fris en netjes uit. Dat laatste vind ik ook belangrijk.” Het winnen van een jaar lang gratis lunchen zal er volgens hem toe leiden tot hij nog vaker stopt bij deli2go. “Dan kan mooi alles in het assortiment een keer uitproberen. Heerlijk.”

Kennisspel
Herman is de winnaar van een jaar lang gratis lunchen bij deli2go. Hij heeft alle vragen van het kennisspel ‘Meer dan lekker’ goed beantwoord en is uit de vele goede inzendingen geselecteerd. Tijdens het kennisspel staan ons Natuurrund, de Krull varkens, de Hoeve kippen en de tonijn centraal. Lekkere producten met een verhaal van dichtbij. Deli2go is op pad gegaan bij boeren in Nederland en heeft een selectie gemaakt in de dieren die wij willen gebruiken voor onze producten. Hierbij staat een diervriendelijke, maar vooral een lekker product centraal. Dit betekent dat er alleen nog gewerkt wordt met dieren, die onder andere meer leefruimte hebben en beter voedsel krijgen. Wil je ook een jaar lang gratis lunchen winnen? Doe dan mee aan het kennisspel via www.deli2go.nl/meerdanlekker.