‘Topteam’ Bergh Noord vierde weekwinnaar

By 27 oktober 2016Algemeen, Meer dan Lekker
Bergh Noord

Het deli2go-team van Shell-station Bergh Noord aan de A12 bij Babberich is de vierde weekwinnaar van de Meer dan lekker-campagne. “Onze kracht? De onderlinge verstandhouding. We zijn een topteam.”

De zoektocht naar de beste en leukste deli2go-locatie van Nederland is in volle gang. In het kader van de Meer dan Lekker-campagne beoordelen deze maanden ruim honderd vaste gasten als mystery guests alle deli2go-locaties in Nederland. En dat zijn er inmiddels al bijna 70! Iedere week is er een weekwinnaar, dit keer het team van de deli2go in Shell-station Bergh Noord. “Ik denk dat vijf keer uitstekend wel een heel goed beeld geeft van hoe ik mij heb gevoeld. Het was echt super! Bij binnenkomst werd er door meerdere mensen gedag gezegd. De dame bij de deli2go-counter, Kim, echt een kanjer en een ongelooflijk goede kracht. Ze deed goed een upsell en verder stond er een lekkere sample waar ze mij nuttige informatie over vertelde. Complimenten aan het hele team!”, aldus mystery guest 88.

Vereerd
“Ik voel mij zeer vereerd”, reageert Kim. Wekelijks beluistert zij samen met haar teamgenoten de ingezonden fragmenten van de mystery guests. “Het is erg leuk als je daarin wordt genoemd en dat je een compliment krijgt. Ik hoorde het bericht en heb dan ook meteen naar huis gebeld, zo enthousiast was ik.” Toch blijven Kim en haar collega’s van Bergh Noord niet te lang stilstaan bij het winnen van de weekprijs. “Ons doel is natuurlijk overall winnaar worden. En dat kan. Wij hebben een topteam. Onderling is de verstandhouding echt top, dat is onze kracht. Dus volgende week gaan wij er weer voor. Met volle kracht vooruit, gasten enthousiast, oprecht en eerlijk helpen zodat zij weer blij de weg opgaan”, weet Kim.

Bezoeken en beoordelen
Vaste gasten konden zich de afgelopen periode opgeven als mystery guest. Daar werd massaal gehoor aangegeven, meer dan 300 mensen wilden aan de slag bij deli2go en locaties bezoeken en beoordelen. Recent zijn er uit de 300 aanvragen 100 mystery guests geselecteerd. Verspreid over heel Nederland beoordelen zij minimaal één keer per week een deli2go-bakkerij. Anoniem, uiteraard. De beoordeling wordt na afloop van het bezoek door de mystery guest gedeeld met deli2go. De anonieme beoordelaars bezoeken de locaties tussen 26 september en 4 december en kijken vooral naar de gastvrijheid en de kennis van de medewerkers. Iedere week wordt er een weekwinnaar bekend gemaakt, dit alles is nauwgezet te volgen op de Facebookpagina van deli2go. De beste en leukste deli2go wordt uiteindelijk op woensdag 14 december bekend gemaakt.