Team Haerst vijfde weekwinnaar; een geoliede machine

Team Haerst

Het deli2go-team van Shell-station Haerst aan de A28 bij Zwolle werkt al jarenlang samen en is een geoliede machine. Dit is de belangrijkste reden volgens hen zelf dat zij de vijfde weekwinnaar van de Meer dan Lekker-campagne zijn geworden.

“Een uitstekende ervaring bij Haerst. Wat een leuke team daar in die shop! Hoe moeilijk of hoe makkelijk kan het verkopen van iets zijn. Ik heb eigenlijk alleen maar thee genomen, alleen werd dat mij op een dusdanige manier aangeprezen dat ik daar toch heel erg van onder de indruk was. Zo simpel eigenlijk, maar zo effectief. De thee werd in een mooi theemeubel aangeprezen. Hartstikke goed voor elkaar, ga zo door!”, aldus mystery guest 96 over zijn ervaring bij Haerst.

Goed ingespeeld
“Kracht van ons team is dat wij al jarenlang samenwerken. Wij zijn een heel vast team, kennen elkaar door een door en zijn goed op elkaar ingespeeld”, aldus medewerkers Ineke en Ariska. Bovendien durft men elkaar de waarheid te zeggen. “Wij zijn best kritisch op elkaar, we zeggen wat we vinden. Maar wij luisteren ook heel goed naar elkaars ideeën en vullen elkaar aan”, zeggen de enthousiaste medewerkers verder. En wat ze gaan doen om straks als overall winnaar uit de bus te komen? “Wij blijven gewoon zo door gaan.”

Bezoeken en beoordelen
Vaste gasten zijn deze periode voor deli2go aan de slag gegaan als mystery guest. Zij beoordelen verspreid over heel Nederland minimaal één keer per week een deli2go-bakkerij. Anoniem, uiteraard. De beoordeling wordt na afloop van het bezoek door de mystery guest gedeeld met deli2go. De anonieme beoordelaars bezoeken de locaties tussen 26 september en 4 december en kijken vooral naar de gastvrijheid en de kennis van de medewerkers. Iedere week wordt er een weekwinnaar bekend gemaakt, dit alles is nauwgezet te volgen op de Facebookpagina van deli2go. De beste en leukste deli2go wordt uiteindelijk op woensdag 14 december bekend gemaakt.