‘Wij houden elkaar scherp, keer op keer’

Team Varakker

“Wij houden elkaar scherp, keer op keer.” Die houding heeft er volgens het deli2go-team van Shell-station Varakker voor gezorgd dat zij de achtste weekwinnaar van de Meer dan Lekker-campagne zijn geworden.

“Wij zijn een echt team, wij doen alles voor elkaar”, reageert een dolenthousiaste Chantal van team Varakker. Het winnen van de weekprijs geeft haar en haar team volgens eigen zeggen een enorme boost. “Er zijn nog twee weken te gaan, de campagne loopt op zijn einde. En natuurlijk willen wij overall winnaar worden.” Dus de komende periode zet het team van Varakker als altijd het beste beentje voor en zullen zij gasten optimaal bedienen, verzekert Chantal. “Heel soms wordt er vergeten te samplen, dan zeggen wij dat tegen elkaar en wordt het direct opgepakt. Gasten moeten natuurlijk wel kunnen proeven van al het lekkers dat deli2go in het assortiment heeft.”

Goede ervaring
Bij mystery guest 96 was dat het geval. “Hele goede ervaring bij Varakker! Vriendelijke dames die je hartelijk begroeten bij binnenkomst. Verder wordt mijn keuze voor een broodje tonijn bevestigd door een lekkere sample waar de medewerkster een goed verhaal bij vertelde!” Mystery guest 96 was niet de enige die positief was over team Varakker. “Wij krijgen de fragmenten altijd doorgestuurd van onze manager, vervolgens beluisterd iedereen ze dan individueel. Later bespreken wij de reactie dan ook nog onderling. Erg leuk, en leerzaam”, vertelt Chantal.

Bezoeken en beoordelen
Vaste gasten konden zich de afgelopen periode opgeven als mystery guest. Daar werd massaal gehoor aangegeven, meer dan 300 mensen wilden aan de slag bij deli2go en locaties bezoeken en beoordelen. Onlangs zijn er uit de 300 aanvragen 100 mystery guests geselecteerd. Verspreid over heel Nederland beoordelen zij minimaal één keer per week een deli2go-bakkerij. Anoniem, uiteraard. De beoordeling wordt na afloop van het bezoek door de mystery guest gedeeld met deli2go. De anonieme beoordelaars bezoeken de locaties tussen 26 september en 4 december en kijken vooral naar de gastvrijheid en de kennis van de medewerkers. Iedere week wordt er een weekwinnaar bekend gemaakt, dit alles is nauwgezet te volgen op de Facebookpagina van deli2go. De beste en leukste deli2go wordt uiteindelijk op woensdag 14 december bekend gemaakt.