‘De medewerkers hebben echt plezier in hun werk’

Marije Stoltenborgh

“De deli2go-medewerkers stralen uit dat ze plezier hebben in hun werk, mede daarom kom er ook graag”, zegt Marije Stoltenborgh. Zij is de winnares van een jaar lang gratis lunch bij deli2go.

Marije nam recent deel aan het kennisspel ‘Meer dan lekker’ en beantwoordde alle vragen goed. Tijdens het kennisspel stonden het deli2go Natuurrund, de Krull varkens, de Hoeve kippen en de tonijn centraal. “De vragen waren eigenlijk best goed te doen. Ik heb gewoon de hele website van deli2go afgestruind en kon daarna de vragen zo beantwoorden. Super leuk dat ik met de goede antwoorden nu dus een prijs heb gewonnen”, aldus Marije. Lekkere producten met een verhaal van dichtbij; dat is wat het assortiment van deli2go kenmerkt. “Gemak is voor mij de allerbelangrijkste reden dat ik bij deli2go kom, maar ook het feit dat ze duurzaam verantwoorde producten gebruiken voor onder meer het beleg op de broodjes vind ik prettig”, vertelt Marije bij de uitreiking van de prijs in Shell-station Bospoort bij Leiderdorp.

Plezier
Marije woont in Hillegom en komt om die reden met regelmaat bij het nabijgelegen Shell-station Bospoort. Maar ook andere deli2go-locatie worden door de Zuid-Hollandse aangedaan. Ze zit dagelijks immers veel op de weg voor haar werk als coach van bedrijven en hun medewerkers. “Wat mij opvalt? Nou overal waar ik kom stralen de medewerkers plezier uit. Ik let daar extra op, tijdens mijn trainingen en (team)coachingactiviteiten werk ik namelijk ook vanuit de kracht van mensen en teams: ik leg de focus op het positieve dat er al is om van daaruit samen te werken aan wat beter kan. Nou het positieve bij deli2go is in ieder geval de vriendelijkheid en uitstraling van de medewerkers.”

Schone toiletten
Ook prijst Marije het feit dat de toiletten altijd brandschoon zijn in de Shell-station. “Ook dat vind ik belangrijk en het systeem met de vijftig eurocent die je eerst betaalt en later weer terugkrijgt in de vorm van korting op je aankopen bevalt mij prima.” Die vijftig eurocent wordt vaak bijgelegd bij een koffie, zegt Marije. Zij komt namelijk bijna iedere dag bij een deli2go-locatie voor een goede cappuccino. “Eenje met een extra shot espresso, mmmmm. Dat is echt mij favoriet; een melkkoffie die ook echt smaakt naar koffie, zoals het hoort.”