Thee laat zich goed combineren met belegd broodje

By 20 maart 2017Lunch, Thee, Warme dranken
tea pairing

Wist je dat thee zich heel goed laat combineren met een vers belegd broodje? Het is eigenlijk net als wijn, de perfecte combinatie is altijd binnen handbereik. Zeker bij deli2go, dat sinds kort thee van Mevrouw Cha in het assortiment heeft opgenomen.

Tea pairing, ofwel theecombinaties. Het is een trend. Zie het als wijn, ook thee is perfect te combineren met eten. In het geval van deli2go, te combineren met een vers belegd broodje. Hierbij is het uitgangspunt dat zwarte thee is als rode wijn, namelijk heerlijk bij vleeswaren. Groene thee is als witte wijn en heerlijk bij vis en groenten. Daarbij heeft deli2go een aantal suggesties, die het aanbeveelt. Het broodje filet americain kan het beste worden gecombineerd met zwarte thee, terwijl een broodje jonge kaas het beste kan worden gekoppeld aan de theesmaak milky oolong van Mevrouw Cha. Een broodje zalm kan het beste worden gecombineerd met groene thee of de zomer mélange van Mevrouw Cha. Een broodje gezond is heerlijk met een kop earl grey-thee, het vegabroodje van deli2go met rooibos thee en de koeken kunnen het beste worden geconsumeerd met ook een kop earl grey-thee.

Theekaart
Thee wordt steeds belangrijker in de categorie warme dranken. Dat merk je bijvoorbeeld als je in een goed restaurant een theekaart krijgt als je om thee vraag. Bij een aantal Shell-stations is nu ook kwaliteitsthee verkrijgbaar, losse thee van Mevrouw Cha. Om deze heerlijke thee goed zichtbaar te maken en mooi te presenteren, is een exclusief theemeubel ontwikkeld.