Deli2go komt met powerproducten

Powerproducten

Hij is er. De beste brandstof ooit. De nieuwe Shell V-Power. En ja, daar haakt deli2go graag op in. Het bakkerijconcept in ruim zestig Shell-stations presenteert vanaf vandaag drie nieuwe powerproducten: de Power Smoothie, het Power Broodje en de Power Raw Bar.

De nieuwe V-Power brandstof is gelanceerd. Het samenstellen van een brandstof die de beste prestaties en efficiëntie levert vereist inzicht, inspanning en planning. Shell heeft daarom samengewerkt met Scuderia Ferrari om de nieuwe en verbeterde Shell V-Power te ontwikkelen. Deli2go kan natuurlijk niet achterblijven op deze baanbrekende vernieuwing en heeft ook een reeks nieuwe producten ontwikkeld, powerproducten. Producten die de inwendige mens extra versterken.

Extra power
Het Power Broodje is namelijk een wortelbaguette belegd met gegaarde groente. De Power Smoothie bevat het superfood acerola, wat een zeer hoog vitamine C-gehalte heeft. Hierdoor geeft deze de gasten van deli2go extra power. Net als de Power Raw Bar trouwens. Deze bar is gemaakt op basis van rozijnen in combinatie met blauwe bessen, kokos en honing. Een goed tussendoortje voor de snelle trek om vervolgens weer met nieuwe energie verder te gaan. De drie actieproducten zijn los te verkrijgen, maar ook in combinatie te koop. De dealprijs van de drie powerproducten samen is € 6,50.