Genieten van graskaas bij deli2go

By 29 mei 2017Geen categorie
Graskaas

Het is de tijd er weer voor: graskaas. Graskaas is jonge kaas die gemaakt wordt van de melk die koeien geven als ze voor het eerst weer vers gras eten. Deze melk is iets vetter en geeft daardoor een vollere en meer smeuïge smaak aan de kaas.

Deli2go gaat met de tijd mee. Zet stappen. Vooruit. Niet alleen als het gaat om de uitstraling van de bakkerijen en als het gaat om de gastvrijheid, ook qua assortiment vernieuwen wij. Rond de maand juni is bijvoorbeeld altijd de tijd van graskaas. Heerlijke jonge kaas gemaakt van de melk van koeien, die hebben genoten van de eerste sprieten lentegras. Deze melk is iets vetter en geeft daardoor een vollere en meer smeuïge smaak aan de kaas. Omdat deze jonge kaas hierdoor extra bijzonder is krijgt hij ook tijdelijk ook een aparte naam, namelijk graskaas.

Puur

De graskaas wordt bij deli2go verwerkt in diverse belegde broodjes. Puur is het al heel lekker, op het broodje (gras)kaas. Maar graskaas als onderdeel van het broodje gezond bijvoorbeeld geeft deze variant in het assortiment van deli2go ook iets extra’s. Zelf ervaren? Ga langs bij deli2go en geniet van graskaas.