Deli2go presenteert Kwekkeboom Beemster Kaassoufflé

By 31 mei 2017Nieuw, Snacks

Deli2go presenteert een nieuwe kaassoufflé. Eentje die de meesters van Kwekkeboom en Beemster hebben gemaakt. Beemster wil de lekkerste kaas van Nederland maken, die smaakvol en smedig is, en van de allerbeste kwaliteit. En Kwekkeboom wil met de beste ingrediënten de lekkerste snacks maken, waar mensen echt van genieten. In de nieuwe kaassouffle zijn deze twee ambities verenigd.

Deli2go, Kwekkeboom en Beemster delen bovendien de ambitie om eerlijke producten te maken en aan te bieden aan gasten. Zo krijgt de Beemster kaas de specifieke smaak dankzij de 100% weidemelk van de Beemster koeien. De koeien lopen lekker lang buiten in de weilanden. Met deze kaas maakt Kwekkeboom zonder smeltzouten en kunstmatige geur- en smaakstoffen de lekkerste kaassoufflé. En deli2go? Die gaat voor lekkere producten met een verhaal van dichtbij. Daarom is deli2go op zoek gegaan naar de juiste boeren en leveranciers in Nederland en heeft een selectie gemaakt in de dieren en producten die zij willen gebruiken.

Diervriendelijk
Hierbij staan diervriendelijke en vooral lekkere producten centraal. Zo heeft deli2go de Kwekkeboom Natuurrund croquet en het broodje Beemster kaas op de kaart staan. Bovendien hecht deli2go naast het welzijn van de dieren een grote waarde aan zo natuurlijk mogelijke producten. Zij hebben strikte eisen gesteld aan de producent. Bepaalde e-nummers en andere toevoegingen zijn niet toegestaan in de producten. Gasten genieten daarom van diervriendelijke en zo natuurlijke mogelijke producten.