Dag lente, welkom zomer(specials)

Zomerspecials

Het is zomer! Tijd voor een nieuw assortiment specials, zomerspecials. Wat te denken van een panini kipsaté of smoothie appel spinazie selderij? In het assortiment ook een hele speciale special, namelijk de speltbol pastrami die is bedacht door het deli2go-team Haerst.

Een nieuw seizoen, een nieuw assortiment. Het is inmiddels traditie bij deli2go. Nu nemen we afscheid van de lentespecials en gaan we over op zomerspecials. En dit assortiment is extra uitgebreid, mede dankzij de speltbol pastrami van de medewerkers van Haerst. Dit deli2go-team won recent de broodjes battle, een interne wedstrijd van deli2go waarin medewerkers zelf hun favoriete broodje mochten ontwikkelen. De speltbol pastrami werd uiteindelijk door een deskundige jury als lekkerste beoordeeld.

Natuurrund
Net als onze andere rundvlees-vleeswaren wordt ook de pastrami gemaakt van het vlees van het Natuurrund van deli2go. De pastrami is gekruid met traditionele pastrami kruiden. Vervolgens is deze langzaam gegaard waardoor het een heerlijke structuur heeft.

Hoemoes
Het zomerse assortiment bestaat verder uit nog uit een wortelbroodje groenten (ofwel het inmiddels bekende Powerbroodje), een Italiaanse bol groenten, panini kipsaté, appeltaart, smoothie appel spinazie selderij, fruitwater citroen en een sandwich pastrami. In twee van de specials (Powerbroodje en Italiaanse bol groenten) is hoemoes verwerkt, een nieuwe artisjok hoemoes. De basis van hoemoes is gemaakt van kikkererwten waardoor dit een gezonde ‘salade’ is. Bovendien maakt het de broodjes extra fris, wel zo lekker tijdens de zomer.