Deli2go luistert Festival Week op met Air Miles Festival Broodje

By 21 juni 2017Specials
Air Miles Festival Broodje

Feest! Deze week viert deli2go namelijk het bestaan van het spaarprogramma Air Miles tijdens de Air Miles Festival Week. En om de week extra speciaal te laten zijn voor de spaarders heeft het bakkerijconcept van Shell het Air Miles Festival Broodje samengesteld, verkrijgbaar voor €2,50 of 250 Air Miles.

Klanten van Shell kunnen al sinds jaren Air Miles sparen bij de aankoop brandstof en sinds 1 maart ook op shopproducten en vers belegde broodjes. Om spaarders bij Shell, maar ook bij andere grote retailformules in Nederland extra te belonen, is de Air Miles Festival Week geïntroduceerd. Een week lang de scherpste aanbiedingen om er even lekker uit te gaan. Of de beste deals om je huis nóg mooier te maken. En wat te denken van een super voordelig en lekker broodje om je lunch extra lekker te maken? Kortom, deze week is hét moment om Air Miles in te wisselen.

Voordeel
Het Air Miles Festival Broodje is belegd met heerlijke jonge kaas, tomaat, ijsbergsla, ei en een frisse fritessaus. Een broodje gezond, maar dan net anders. Een broodje waar gasten blij van worden. Zeker ook omdat het voordeel ervan afspat. Het Air Miles Festival-broodje is alleen tijdens de Air Miles Festival Week verkrijgbaar voor €2,50 of 250 Air Miles. Dat wil je toch niet missen.