Shell opent Peulwijk Oost; splinternieuw station aan A4 met volwaardige deli2go-bakkerij

By 10 juli 2017Nieuw

Shell heeft vandaag een splinternieuw tankstation geopend aan de A4 bij Den Hoorn: Peulwijk Oost. Naast een uitgebreid pompeiland met de belangrijkste brandstof is het station voorzien van een Starbucks en een uitgebreide shop met volwaardige deli2go. Sandra is één van de nieuwe medewerkers van de bakkerij, zij staat te popelen om gasten in de watten te leggen.

Vertel, hoe ben je zo bij deli2go gekomen?
“Ik heb jarenlang gewerkt in een winkel, maar na een reorganisatie was daar helaas geen toekomst meer voor mij. Al snel zag ik de vacature van deli2go, het leek mij gelijk superleuk. En nu kan ik er ook echt aan de slag, ik heb heel veel zin om gasten in de watten te leggen.”

Hoe ben je voorbereid op deze dag?
“Ik heb al heel wat uurtjes doorgebracht bij de deli2go in station Zuidpunt bij Dordrecht. Die bakkerij lijkt qua omvang en assortiment sterk op die van ons, de ideale trainingslocatie dus. En meteen wist ik het: dit is echt iets voor mij. De omgang met de gasten, het bereiden van de broodjes, de leuke collega’s. Het is helemaal top.”

Hoe ziet jullie assortiment er uit?
“Wij zijn een complete deli2go. Dat wil zeggen dat wij eigenlijk alles aanbieden: van hamburgers en frietjes tot de allerlekkerste broodjes. Dagelijks vers bereid en belegd met de beste producten.”

Wat zijn jouw verwachtingen?
“Hooggespannen. De afgelopen dagen hebben wij de bakkerij helemaal ingericht en de nodige voorbereidingen op het gebied van het assortiment zijn al getroffen. Tussendoor kwamen regelmatig nieuwsgierige mensen kijken, sommigen wilden zelfs al naar binnen. Met de belangstelling en de klandizie straks komt het dus wel goed.”