Ontbijt bij deli2go; zo gesmeerd, zo meegenomen

By 5 september 2017Deal, Ontbijt, Servicestations
Ontbijt warm

Een ontbijt, koud of warm. En lekker dat het is. Bij Shell en deli2go. Voor slechts €2 kunnen gasten al genieten van een broodje kaas met een kop koffie. Dit alles dankzij de nieuwe ontbijtdeals en ontbijtproducten, waaronder een havermout shake. Een goed begin van een #topdag.

Iedereen weet dat ontbijten goed is. Ontbijten brengt de spijsvertering op gang en zo kun je je beter concentreren. Bovendien ga je volgens het Voedingscentrum dan minder snel snoepen of snacken later in de ochtend. Maar niet iedereen heeft altijd tijd of zin om thuis te ontbijten. Met die gedachte presenteerden Shell en deli2go jaren geleden als eerste langs de snelweg een ontbijt in het assortiment. Een groot succes. Steeds meer gasten genieten ’s ochtends vroeg van een koud of inmiddels ook warm ontbijt bij Shell.

Nieuwe dimensie
Vandaag krijgt het ontbijt bij Shell een nieuwe dimensie. Naast een broodje kaas en koffie voor slechts €2 is er ook een warm ontbijt verkrijgbaar dat bestaat uit een calzone omelet bacon en koffie voor €3. En wat te denken van een havermout ontbijt. Dit bestaat onder meer uit een havermout latte. Deze gezonde havermout shake met fruit en noten past goed in een verantwoord ontbijt en wordt elke dag vers bereid in de bakkerijen. Dit alles presenteert deli2go naast de ciabatta’s, Italiaanse bollen en speltbollen die de medewerkers al vanaf ‘s ochtendsvroeg vers afbakken. En geen tijd om te wachten? Op de meeste servicestations van Shell vinden gasten diverse ontbijtopties die men zo kan meenemen, zoals bijvoorbeeld croissants of voorverpakte sandwiches uit eigen bakkerij. Kortom, een ontbijt bij deli2go is zo gesmeerd, zo meegenomen zodat de gast weer de weg op kan voor een nieuwe #topdag.