Deli2go komt met herfstspecials

Herfstspecials

Lange dagen maken plaats voor korte dagen. En zomerspecials maken plaats voor herfstspecials bij deli2go. En dat betekent extra genieten voor gasten. Want naast een broodje rookkaas is het assortiment ook verrijkt met een broodje pulled salmon.

Bladeren vallen, ’s avonds is het eerder donker; de eerste kenmerken van de herfst tonen zich voorzichtig aan Nederland. Voor deli2go de tijd om te komen met nieuwe specials, herfstspecials welteverstaan. Vanaf vandaag kunnen gasten tot en met 20 december genieten van een broodje rookkaas en een panini pulled salmon. Extra speciaal is het broodje pulled salmon, die bedacht en samengesteld is door het deli2go-team van Shell De Kooi. Dit team won recent namelijk de broodjes battle, een interne wedstrijd van deli2go waarin medewerkers zelf hun favoriete broodje mochten samenstellen. Het broodje pulled salmon werd uiteindelijk door een deskundige jury als lekkerste beoordeeld.

Overheerlijk
Behalve de broodjes bestaat het herfstassortiment uit een smoothie bosvruchten cranberry, fruitwater appel-peer-kaneel en een muffin appel-kaneel.