Heerlijke croissants van bakkerskwaliteit bij deli2go en deli by Shell!

Croissants, wie houdt er niet van? Een heerlijk verwenmomentje op een luie zondagochtend of gewoon onderweg!

Jaarlijks genieten 601.722 mensen van onze croissants. Niet alleen wij zijn er dus gek op: jullie ook! Wij van deli2go en deli by Shell zijn altijd bezig met het optimaliseren van ons assortiment en de kwaliteit van onze producten, zo ook onze croissants. We kunnen jullie daarom met veel blijdschap vertellen dat we overstappen op croissants met een verbeterde receptuur. Deze zijn niet alleen van nog betere bakkerskwaliteit, maar ook nog lekkerder!

Onze vernieuwde Room-bouquet croissants zijn gemaakt met maar liefst 25,5% Franse roomboter. Deze croissant heeft dus een intense botersmaak en smelt in je mond! Daarnaast heeft de croissant een lichte karamelsmaak door de toevoeging van rietsuiker.

Loopt het water jullie ook al in de mond? Vanaf 26 juli kun je genieten van onze vernieuwde croissants!