Assortiment

Wij van deli2go en deli by Shell houden van goed eten en drinken en van verse, ambachtelijke en verantwoorde producten. We bieden een uitgebreid assortiment met producten waar wij achter staan, zonder onnodige toevoegingen. Zo wordt het brood in ons assortiment dagelijks vers afgebakken. Jouw espresso, latte macchiato of cappuccino wordt door vakkundige medewerkers vers bereid terwijl je wacht!

BROOD

Festina Lente, oftewel ‘haast je langzaam’! Het is de lijfspreuk van de Italiaanse bakkers die verantwoordelijk zijn voor het brood in de deli2go- en deli by Shell-bakkerijen. Lekker, puur en natuurlijk brood heeft namelijk tijd en rust nodig.

Bij deli2go en deli by Shell heb je de keuze tussen een traditionele ciabatta’s (bruin en wit), de witte bol en een verantwoorde speltbol. In de tankstations wordt het deli2go- en deli by Shell brood- kort afgebakken en belegd met heerlijke, eerlijke en verse producten. Onze producten zijn zo diervriendelijk en natuurlijk geproduceerd zodat u als gast optimaal kan genieten van onze belegde broodjes. Naast belegde broodjes, vind je bij deli by Shell ook hele verse broden! Perfect om mee te nemen onderweg naar huis of om het weekend mee te beginnen!

KOFFIE

De koffie in de deli2go- en deli by Shell-bakkerijen is van barista-kwaliteit. Wist u dat wij voor onze koffie twee verschillende melanges gebruiken? Voor onze zwarte koffie gebruiken we de Etico-melange. Deze melange heeft een zacht profiel en een heerlijke, milde smaak. Voor onze espresso, cappuccino, flat white en latte macchiato gebruiken we de Benefico melange. De Benefico melange bestaat uit een blend van Arabica- en Robusta-bonen. Deze blend met Robusta zorgt voor een rijke body en een robuuster smaakprofiel. Onze koffie wordt voor u als gast met liefde bereid in de deli2go- en deli by Shell- bakkerijen. Maar ook de koffieboeren die verantwoordelijk zijn voor de teelt van de bonen doen hun werk met passie. Het oogsten van perfect gerijpte bessen met daarin de koffiebonen gebeurt uiterst nauwkeurig en met de hand. Dit resulteert in een (h)eerlijk kopje koffie die niet alleen Fairtrade, maar ook biologisch is.

Sinds 2017 schenken meer dan 60 deli2go vestigingen koffie van barista-kwaliteit. Deze vestigingen hebben namelijk een nieuw koffieconcept en koffieassortiment. Deli2go heeft het koffieassortiment uitgebreid met drie nieuwe soorten koffies en één special. Zo schenken de medewerkers met alle gemak een Espresso Machiatto, ofwel een dubbele espresso met een beetje melkschuim, een Latte Machiatto of een Flat White (een espresso met twee delen melk). Naast het standaard koffie-assortiment, zijn er ook met regelmaat tijdelijke koffiespecials. Voorgaande koffiespecials zijn bijvoorbeeld een matcha latte, spicy mango koffie of een speculaas latte macchiato! Vraag een medewerker naar de koffiespecial van dit moment en laat je verrassen!

Thee

Thee naar een hoger niveau tillen in Nederland. Dit is het doel van Linda Appelman, ofwel Mevrouw Cha (Cha is het Mandarijnse woord voor thee). Van kleinschalige plantages in verschillende landen koopt theesommelier Linda zelf de beste thee. Gasten van deli by Shell en deli2go-bakkerijen kunnen genieten van heerlijke thee die zij zelf in verschillende werelddelen heeft ontdekt.

Sandwiches

Sandwich on Site is de benaming van het sandwichconcept in de shops van de Shell-stations in heel Nederland. Ook in de kleinere, lokale tankstations vinden gasten een vers sandwichassortiment dat zes dagen in de week ’s ochtends vroeg wordt aangeleverd.
De sandwiches in de wandkoelingen worden door de medewerkers van de grotere Shell-stations bereid en aangeleverd bij de lokale stations zonder deli2go of deli by Shell- bakkerij. Hierna worden ze zes dagen per week uitgereden voor heerlijke verse sandwiches. De sandwiches worden belegd met lekkere producten van dichtbij.

Koeken

Om lekker te genieten bij de koffie heeft zowel deli2go als deli by Shell een groot aanbod heerlijke koeken!

Zo hebben we bijvoorbeeld de American Cookie met stukjes chocolade: een klein genotsmomentje tijdens de dag. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan koekjes met stukjes chocolade? Niets, toch? Behalve American cookies hebben we ook ovenverse gevulde koeken. Ook heel lekker als tussendoortje of bij de koffie.

SAPPEN EN SMOOTHIES

Fit de dag door? Dat kan! Deli2go en deli by Shell presenteren een ruime keuze aan gezonde sappen en smoothies: vers bereid en gemaakt van het beste fruit.
Naast dat onze smoothies heel lekker zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke verantwoord. Ze bevatten namelijk tal van vitaminen. De aardbei-yoghurt smoothie is bijvoorbeeld een bron van vitamine C! Ook bevatten onze sappen en smoothies veel fruit. Fruit bevat op zijn beurt weer veel vocht, vezels, andere vitamines en het mineraal kalium, wat bloeddrukverlagend werkt. Tot slot helpen vezels bij het verlagen van cholesterol en zijn vocht en vitamines onmisbaar voor diverse processen in het lichaam. Naast smoothies hebben we ook altijd wisselende groentesappen. Lekker én gezond!

WARME BROODJES

Ook voor warme broodjes ben je in onze bakkerij aan het goede adres. Onze warme snacks worden ter plekke bereid en meteen geserveerd door onze gastvrije medewerkers. Zo heb je altijd een verse snack in handen. We verkopen heerlijke panini’s, calzones, tosti’s, en warme broodjes zoals saucijzenbroodjes, Beemsterkaasbroodjes, broodje gehaktbal en in een aantal locaties pulled pork.

SNACKS

Even lekker genieten van een snack? Daarvoor ben je bij deli2go aan het juiste adres. Een kroket op zijn tijd is namelijk heel erg lekker. Zeker als die bereid zijn van vlees van het Natuurrund. Dit geeft het vlees en daarmee onze Kwekkeboom kroket die unieke verfijnde smaak. Maar ons snackassortiment reikt verder. Ook voor een frikandel en kaassoufflé zijn wij ‘the place to be’. Op enkele grote deli2go-stations serveren we zelfs heerlijke dikke Vlaamse frieten!