Assortiment

Wij van deli2go houden van goed eten en drinken. Van verse, ambachtelijke en verantwoorde producten. We bieden een uitgebreid assortiment met producten waar wij achter staan. Zonder onnodige toevoeging. Zo wordt het brood in ons assortiment dagelijks vers afgebakken. Jouw espresso, latte machiatto of cappuccino wordt door vakkundige medewerkers bereid terwijl je wacht. Verser dan dat kan het niet. En dat proef je. Iedere dag. Bij deli2go.

Belegde broodjes

Festina Lente! Het is de lijfspreuk van de Italiaanse bakkers die verantwoordelijk zijn voor het brood in de deli2go-bakkerijen. Het betekent ‘haast je langzaam’. Lekker, puur natuurlijk brood heeft namelijk tijd en rust nodig.
Bij deli2go heb je de keuze tussen onze traditionele ciabatta’s, bruin en wit, onze Italiaanse bol en onze verantwoorde Speltbol. In de tankstations wordt het deli2go-brood kort afgebakken en belegd met heerlijke, eerlijke en verse producten. Onze producten zijn zo dier-vriendelijk en natuurlijk geproduceerd zodat u als gast optimaal kan genieten van onze belegde broodjes!

Heb je een allergie? Raadpleeg dan onze allergenentabel hier of vraag het aan een medewerker bij een deli2go vestiging. Houd er wel rekening mee dat het assortiment per locatie kan verschillen.

Ciabatta filet americain

Warme dranken

Heerlijk. Dat is de koffie in de deli2go-bakkerijen. Een koffie die bestaat uit een melange van 95% Centraal-Amerikaanse Arabica en 5% Oost-Afrikaanse Robusta koffiebonen. De koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld en met de grootste zorg geselecteerd. Vervolgens zijn de bonen donker gebrand waardoor een robuust smaakprofiel met een rijke body en aromatische fruit- en kruidensmaken ontstaat. En dat proef je.

Onze koffie wordt voor u als gast met liefde bereid in de deli2go-bakkerijen. Maar ook de koffieboeren die verantwoordelijk zijn voor de teelt van de bonen doen hun werk met passie. Het oogsten van perfect gerijpte bessen met daarin de koffiebonen gebeurt uiterst nauwkeurig en met de hand. Dit resulteert in een (h)eerlijk kopje koffie die niet alleen Fairtrade, maar ook biologisch is. En dat proef je. In elk kopje koffie bij deli2go.

Thee naar een hoger niveau tillen in Nederland. Dit is het doel van Linda Appelman, ofwel Mevrouw Cha (Cha is het Mandarijnse woord voor thee). Gasten van deli by Shell en deli2go-bakkerijen kunnen sinds kort genieten van heerlijke thee die zij zelf in verschillende werelddelen heeft ‘ontdekt’. 

Koeken

Heerlijk. Dat is de koffie in de deli2go-bakkerijen. Zeker als je die combineert met een koek.
En niet zomaar een koek, maar een American Cookie met stukjes chocolade. Een klein genotsmomentjes tijdens de dag. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan koekjes met stukjes chocolade? Niets, toch? Behalve American cookies hebben we ook ovenverse gevulde koeken. Ook heel lekker als tussendoortje. Of bij de koffie. Of thee. Of kop warme chocolade melk.

Smoothie

Sappen en Smoothies

Fit de dag door? Het kan. Deli2go presenteert een ruime keuze aan gezonde sappen en smoothies. Vers bereid en gemaakt van het beste fruit. Iedere dag weer.
Naast heel erg lekker zijn de sappen en smoothies ook hartstikke verantwoord. Ze bevatten namelijk tal van vitaminen. Neem de aardbei-yoghurt smoothie van deli2go. Een bron van vitamine C. Maar er zijn meer voordelen, die opgaan voor het assortiment sappen en smoothies dat deli2go presenteert. Sappen en smoothies bevatten namelijk veel fruit en fruit bevat relatief veel vocht, vezels, andere vitamines en het mineraal kalium. Kalium kan bloeddrukverlagend werken, vezels helpen het slechte cholesterol naar beneden te halen en vocht en vitamines zijn onmisbaar voor diverse processen in het lichaam.

Warme broodjes

Panini, calzone, frikandelbroodje, saucijzenbroodje, Beemsterkaasbroodje en in een aantal locaties pulled pork; ook voor warme broodjes ben je in onze bakkerij aan het goede adres.
Bovendien zijn onze warme snacks kakelvers. Ze worden ter plekke bereid en meteen geserveerd door onze gastvrije medewerkers. Neem de calzone die onderdeel uitmaakt van het warme ontbijt dat we iedere dag tot 10.00 uur ’s ochtends serveren. Of een panini, heerlijk als lunch.

Calzone omelet bacon
deli2go Kwekkeboomkroket gemaakt van Natuurrund

Snacks

Even lekker genieten? Ook daarvoor is deli2go jouw adres. Een kroket op zijn tijd is namelijk heel erg lekker. Zeker als die bereid zijn van vlees van het Natuurrund.
De Natuurrunderen van deli2go zijn uniek. Ons Natuurrund loopt 365 dagen per jaar buiten, krijgt veel vrijheid en natuurlijk onbespoten eten. Ze leven in de stadsweide en bossen rondom Roermond in nationale parken en natuurgebieden. Dit geeft het vlees en daarmee onze Kwekkeboom kroket die unieke verfijnde smaak. Maar ons snackassortiment reikt verder.

Ook voor een frikandel en kaassoufflé zijn wij ‘the place to be’. Op enkele grote stations serveren we zelfs heerlijke dikke Vlaamse frieten. Mmmmhh……

Sandwiches

Sandwich on Site is de benaming van het sandwichconcept in de shops van de Shell-stations in heel Nederland. Ook in de kleinere, lokale tankstations vinden gasten een vers sandwichassortiment dat zes dagen in de week ’s ochtends vroeg wordt aangeleverd.
De sandwiches in de wandkoelingen worden door de medewerkers van de grotere Shell-stations bereid en aangeleverd bij de lokale stations zonder deli2go- bakkerij. Hierna worden ze 6 dagen per week uitgereden voor heerlijke verse sandwiches. De sandwiches worden belegd met lekkere producten van dichtbij met een goed verhaal.

Jaarlijks verblijden we onze gasten met…

Jaarlijks verblijden we onze gasten met...
3
Belegde broodjes
252
Gevulde koeken
771
Gehaktballen
551
Saucijzenbroodjes
3
Plakken kaas
601
Croissants