Assortiment

Wij van deli2go houden van goed eten en drinken en van verse, ambachtelijke en verantwoorde producten. We bieden een uitgebreid assortiment met producten waar wij achter staan, zonder onnodige toevoegingen. Zo wordt het brood in ons assortiment dagelijks vers afgebakken. Jouw espresso, latte machiatto of cappuccino wordt door vakkundige medewerkers vers bereid terwijl je wacht!

Belegde broodjes

Festina Lente, oftewel ‘haast je langzaam’! Het is de lijfspreuk van de Italiaanse bakkers die verantwoordelijk zijn voor het brood in de deli2go-bakkerijen. Lekker, puur en natuurlijk brood heeft namelijk tijd en rust nodig.
Bij deli2go heb je de keuze tussen een traditionele ciabatta’s (bruin en wit), de witte bol en een verantwoorde speltbol. In de tankstations wordt het deli2go-brood kort afgebakken en belegd met heerlijke, eerlijke en verse producten. Onze producten zijn zo diervriendelijk en natuurlijk geproduceerd zodat u als gast optimaal kan genieten van onze belegde broodjes.

Heb je een allergie? Raadpleeg dan onze allergenentabel hier of vraag het aan een medewerker bij een deli2go vestiging. Houd er wel rekening mee dat het assortiment per locatie kan verschillen.

Koffie

De koffie in de deli2go-bakkerijen is van barista-kwaliteit. De overheerlijke koffie van deli2go bestaat uit een melange van 95% Centraal-Amerikaanse Arabica en 5% Oost-Afrikaanse Robusta koffiebonen. De koffiebonen zijn zorgvuldig geteeld en met de grootste zorg geselecteerd. Vervolgens zijn de bonen donker gebrand waardoor een robuust smaakprofiel met een rijke body en aromatische fruit- en kruidensmaken ontstaat. Onze koffie wordt voor u als gast met liefde bereid in de deli2go-bakkerijen. Maar ook de koffieboeren die verantwoordelijk zijn voor de teelt van de bonen doen hun werk met passie. Het oogsten van perfect gerijpte bessen met daarin de koffiebonen gebeurt uiterst nauwkeurig en met de hand. Dit resulteert in een (h)eerlijk kopje koffie die niet alleen Fairtrade, maar ook biologisch is.

Sinds 2017 schenken meer dan 60 deli2go vestigingen koffie van barista-kwaliteit. Deze vestigingen hebben namelijk een nieuw koffieconcept en koffieassortiment. Deli2go heeft het koffieassortiment uitgebreid met drie nieuwe soorten koffies en één special. Zo schenken de medewerkers met alle gemak een Espresso Machiatto, ofwel een dubbele espresso met een beetje melkschuim, een Latte Machiatto of een Flat White (een espresso met twee delen melk). De special dit zomerseizoen is de matcha latte.

Thee naar een hoger niveau tillen in Nederland. Dit is het doel van Linda Appelman, ofwel Mevrouw Cha (Cha is het Mandarijnse woord voor thee). Gasten van deli by Shell en deli2go-bakkerijen kunnen sinds kort genieten van heerlijke thee die zij zelf in verschillende werelddelen heeft ‘ontdekt’. 

Koeken

Om lekker te genieten bij de koffie heeft deli2go een groot aanbod heerlijke koeken!

Zo hebben we bijvoorbeeld de American Cookie met stukjes chocolade: een klein genotsmomentjes tijdens de dag. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan koekjes met stukjes chocolade? Niets, toch? Behalve American cookies hebben we ook ovenverse gevulde koeken. Ook heel lekker als tussendoortje of bij de koffie.

Sappen en Smoothies

Fit de dag door? Dat kan! Deli2go presenteert een ruime keuze aan gezonde sappen en smoothies: vers bereid en gemaakt van het beste fruit.
Naast dat onze smoothies heel lekker zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke verantwoord. Ze bevatten namelijk tal van vitaminen. De aardbei-yoghurt smoothie van deli2go is bijvoorbeeld een bron van vitamine C en de speciale zomersmoothie (avocado-peer) bevat tal van gezonde vetten! Ook bevatten onze sappen en smoothies veel fruit. Fruit bevat op zijn beurt weer veel vocht, vezels, andere vitamines en het mineraal kalium, wat bloeddrukverlagend werkt. Tot slot helpen vezels bij het verlagen van cholesterol en zijn vocht en vitamines onmisbaar voor diverse processen in het lichaam.

 

Warme broodjes

Panini, calzone, frikandelbroodje, saucijzenbroodje, Beemsterkaasbroodje en in een aantal locaties pulled pork; ook voor warme broodjes ben je in onze bakkerij aan het goede adres.
Onze warme snacks worden ter plekke bereid en meteen geserveerd door onze gastvrije medewerkers. Zo heb je altijd een verse snack in handen.

Snacks

Even lekker genieten van een snack? Ook daarvoor is deli2go jouw adres. Een kroket op zijn tijd is namelijk heel erg lekker. Zeker als die bereid zijn van vlees van het Natuurrund.
De Natuurrunderen van deli2go zijn uniek. Ons Natuurrund loopt 365 dagen per jaar buiten, krijgt veel vrijheid en natuurlijk onbespoten eten. Ze leven in de stadsweide en bossen rondom Roermond in nationale parken en natuurgebieden. Dit geeft het vlees en daarmee onze Kwekkeboom kroket die unieke verfijnde smaak. Maar ons snackassortiment reikt verder.

Ook voor een frikandel en kaassoufflé zijn wij ‘the place to be’. Op enkele grote stations serveren we zelfs heerlijke dikke Vlaamse frieten!

Sandwiches

Sandwich on Site is de benaming van het sandwichconcept in de shops van de Shell-stations in heel Nederland. Ook in de kleinere, lokale tankstations vinden gasten een vers sandwichassortiment dat zes dagen in de week ’s ochtends vroeg wordt aangeleverd.
De sandwiches in de wandkoelingen worden door de medewerkers van de grotere Shell-stations bereid en aangeleverd bij de lokale stations zonder deli2go- bakkerij. Hierna worden ze zes dagen per week uitgereden voor heerlijke verse sandwiches. De sandwiches worden belegd met lekkere producten van dichtbij.

Jaarlijks verblijden we onze gasten met…

Jaarlijks verblijden we onze gasten met...
3
Belegde broodjes
252
Gevulde koeken
771
Gehaktballen
551
Saucijzenbroodjes
3
Plakken kaas
601
Croissants