Waar staan we voor?

Vers, gemak en authentiek zijn onze kernwaarden. Kernwaarden die we waarmaken. Met vers bereide lekkere en betaalbare producten. Uiteraard ook met een hoge mate van service en vakkundige en vriendelijke medewerkers, die jou als gast weer snel en blij de weg op helpen.

Visie

De kernwaarden van deli2go zijn vers, gemak en authentiek. In alles wat wij doen vallen wij hierop terug. De meeste producten worden ‘on the spot’ bereid. Broodjes liggen voor het ultieme gemak en de snelheid klaar. En van onze deli2go- medewerker mag je meer dan alleen een goed en lekker product verwachten. Een leuk contact of een goed advies behoort ook tot het assortiment van deli2go.

Missie

Deli2go is er voor jou. Jouw wensen staan centraal. Wij bieden betaalbare kwaliteit, hoogwaardige, verse en ambachtelijke producten die, waar mogelijk, ter plekke worden bereid en een duurzaam kenmerk hebben. Vakkundige en vriendelijke medewerkers helpen jou in een gastvrije omgeving met gratis internet, schone toiletten en een aangename, warme inrichting.

Deli2go staat voor: vers, gastvrij, open, toegankelijk, duurzaam, snel, verrassend, betrouwbaar, betaalbaar, kwaliteit en voor elk wat wils.

Kernwaarden